Kapsule za imunitet – cijena, nuspojave, gdje kupiti

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta
Idealan kada su u pitanju:
  • Česte prehlade
  • Povišena razina stresa
  • Inflamacija unutarnjih organa
  • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
  • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
  • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
  • Kronični umor
Kapsule za imunitet - cijena, nuspojave, gdje kupiti

Kapsule za imunitet - kako funkcionira imunološki sustav

Imunološki sustav non stop radi kako bi nas sačuvalo od stranih tijela da ne uđu u naš organizam te nam očuva naše opće zdravlje. On funkcionira na način da održava barijeru koja sprječava ulazak virusima, bakterijama, parazitima i gljivicama. Ukoliko se pojavi uljez kod barijere, imunološki sustav započinjemo proizvodnji bijelih krvnih stanica znanih kao leukocite, koji će potom napasti i uništiti svaku prijetnju koja se nalazi pred njom. No, ako imunološki sustav ne radi kako treba, nije u stanju održavati tu barijeru, i pritom će veoma lako ući svako strano tijelo. Do trenutka dok sustav primijeti novu prijetnju u tijelu i započne proizvodnju leukocita, do tada se to strani tijelo posvuda proširilo i razmnožilo, te potom slijedi oboljenje tijela. Zato je bitno da tokom cijele godine održavao zdravlje imunološkog sustava i uzimamo kapsule za imunitet. U nastavku ćemo vam dodatno reći zašto je bitno da redovni uzimate kapsule za imunitet i kako dodatno možete ojačati svoj imunitet.

Kapsule za imunitet - koliko ih trebate uzimati

Kapsule za imunitet vam mogu itekako puno pomoći kako biste ojačali svoj imunološki sustav i spriječili buduće zaraze s virusom, bakterijom, parazitom ili gljivicama. Kapsule za imunitet koje su vam najbolje kako biste poboljšali svoj imunitet su vam vitamini A, D, E i B kompleks, omega 3 masne kiseline, antioksidansi i probiotici. Teško je svaki dan konzumirati svu hranu koju sadrži ove bitne nutrijente, posebice u današnjem dobu gdje svi pretežito vodimo ubrzane načine života i nemao uvijek vremena da si pripremimo obroke. Zato imate tu opciju da sve bitne vitamine, minerale i ostale nutrijente konzumirate kroz ove tablete. Na taj način možete svojem tijelu, posebice svojem imunološkom sustavu, osigurati potrebe nutrijente kako bi ostalo i dalje zdravo i snažno protiv svih mogućih prijetnji koje haraju svijetom. Uglavnom trebate po jednu od svakog tableta popiti na dan, no dobro je da uvijek pročitate uputstva na kutiji kako biste znali koji je limit kako se ne bi predozirali.

Kapsule za imunitet - gdje ih možete kupiti

Kapsule za imunitet se mogu kupiti u svakoj dobro ljekarni, drogeriju pa čak i u klasičnim trgovačkim lancima. Također, možete ih nabaviti i preko interneta kod provjerenih i sigurnih eeb trgovina. Prilikom kupovine vam ne bude trebao recept od vašeg doktora, te ih stoga možete kupiti u normalnoj maloprodaji na svim dostupnim lokacijama. Osim što je bitno da redovito, svaki dan uzimate kapsule za imunitet, također je važno da vodite zdrav način života. To možete postići na način da imate balansiranu, raznoliku prehranu, da ne pišite cigarete i da smanjite konzumaciju alkohola, da smanjite razinu stresa koliko je god to moguće, da svakodnevno se krećete i da redovito vježbajte, barem dva puta tjedno po pola sata, te da naravno vodite računa o higijeni, posebice u današnjim okolnostima pandemije. Na taj način možete si poboljšati svoj imunitet i svoje generalno zdravlje, te ga učiniti snažnim protiv svih mogućih prijetnji koje haraju.


Tagovi:

ZF Imuno - poboljšajte svoj imunitet

Za podizanje i jačanje imuniteta
Idealan kada su u pitanju:
  • Česte prehlade
  • Povišena razina stresa
  • Inflamacija unutarnjih organa
  • Digestivni problemi, uključujući manjak apetita, dijareju i stomačne grčeve
  • Frekventne infekcije, poput infekcije uha, upale pluća i sinusitisa
  • Neuroza, nesanica i gubitak apetita
  • Kronični umor