Kako sakriti Facebook postove

Kako sakriti Facebook postove

Kako sakriti Facebook postove od određenih osoba?

Facebook je platforma koja omogućuje korisnicima da dijele svoje misli, slike i videozapise s prijateljima i obitelji. Međutim, ponekad postoji potreba da se određeni postovi sakriju od određenih osoba. To može biti zbog različitih razloga, poput želje za privatnošću ili izbjegavanja sukoba s određenom osobom.Postoji nekoliko načina kako sakriti Facebook postove od određenih osoba.

Prvi način je da se koristi opcija "Prilagođeno" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju otvara se prozor u kojem se mogu odabrati osobe koje će vidjeti post, kao i osobe koje neće. Ova opcija omogućuje korisnicima da odaberu točno koje osobe će vidjeti post, a koje neće.Drugi način je da se koristi opcija "Prijatelji" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta.

Klikom na ovu opciju otvara se padajući izbornik u kojem se mogu odabrati određene grupe prijatelja. Na primjer, ako korisnik želi sakriti post od jednog od svojih prijatelja, može odabrati opciju "Svi prijatelji osim" i odabrati ime prijatelja kojeg želi isključiti.Treći način je da se koristi opcija "Oznake" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju otvara se padajući izbornik u kojem se mogu odabrati osobe koje će biti označene u postu.

Ako korisnik želi sakriti post od određene osobe, može izbjegavati označavanje te osobe u postu.Važno je napomenuti da se ove opcije mogu koristiti samo za postojeće prijatelje na Facebooku. Ako korisnik želi sakriti post od osobe koja nije njegov prijatelj, može koristiti opciju "Ograniči" koja će omogućiti da ta osoba vidi samo javne postove.U svakom slučaju, važno je da korisnici Facebooka budu svjesni svojih postavki privatnosti i da ih redovito pregledavaju kako bi osigurali da njihovi postovi budu vidljivi samo onima kojima žele da budu vidljivi. Kako sakriti Facebook postove od određenih osoba je važna tema za sve koji žele zadržati svoju privatnost na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Kako sakriti Facebook postove od javnosti?

Kako sakriti Facebook postove od javnosti je jedna od najčešćih briga korisnika ove društvene mreže. Iako je Facebook platforma za dijeljenje informacija s drugima, postoje situacije u kojima korisnici žele zadržati određene informacije privatnima i dostupnima samo odabranim osobama.Postoji nekoliko načina kako sakriti Facebook postove od javnosti.

Prvi način je da se koristi opcija "Prijatelji" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju, korisnik može odabrati želi li da post bude vidljiv samo njegovim prijateljima ili određenoj grupi prijatelja. Ova opcija omogućuje korisnicima da zadrže svoju privatnost i da svoje informacije podijele samo s ljudima koje poznaju i kojima vjeruju.Drugi način je da se koristi opcija "Prilagođeno" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta.

Klikom na ovu opciju, korisnik može odabrati točno koje osobe će vidjeti post i koje neće. Na primjer, ako korisnik želi da post bude vidljiv samo njegovim prijateljima i obitelji, može odabrati opciju "Specifični prijatelji" i odabrati imena prijatelja koje želi uključiti.Treći način je da se koristi opcija "Ograniči" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju, korisnik može ograničiti vidljivost posta samo na određene osobe.

Ova opcija je korisna ako korisnik želi da samo određene osobe vide post, a ne želi da post bude vidljiv ostalim prijateljima.Važno je napomenuti da se postovi koji su označeni kao javni mogu vidjeti svi korisnici Facebooka, uključujući i one koji nisu prijatelji s korisnikom. Stoga je važno pažljivo razmotriti postavke privatnosti prije objavljivanja posta kako bi se osiguralo da informacije budu vidljive samo željenim osobama.Važno je za sve korisnike Facebooka da znaju kako zadržati privatnost svojih postova na ovoj društvenoj mreži. Postoji nekoliko načina kako se to može učiniti, a korisnici bi trebali redovito pregledavati svoje postavke privatnosti kako bi osigurali da njihovi postovi budu vidljivi samo onima kojima žele da budu vidljivi.

Kako sakriti Facebook postove od određenih grupa ili stranica?

Kako sakriti Facebook postove od određenih grupa ili stranica je još jedna važna tema koja zanima mnoge korisnike ove društvene mreže. Postoji nekoliko načina kako se to može učiniti, a svaki od njih ima svoje prednosti i nedostatke.Prvi način je da se koristi opcija "Prilagođeno" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju, korisnik može odabrati točno koje osobe će vidjeti post i koje neće. Ova opcija omogućuje korisnicima da odaberu točno koje osobe će vidjeti post, a koje neće, što uključuje i određene grupe ili stranice.Drugi način je da se koristi opcija "Oznake" koja se nalazi ispod okvira za pisanje posta. Klikom na ovu opciju, korisnik može označiti određene osobe ili stranice u postu.

Ako korisnik želi sakriti post od određene grupe ili stranice, može izbjegavati označavanje te grupe ili stranice u postu.Treći način je da se koristi opcija "Blokiraj" koja se nalazi u postavkama privatnosti. Klikom na ovu opciju, korisnik može blokirati određene grupe ili stranice kako bi se osiguralo da postovi ne budu vidljivi njima. Ova opcija je korisna ako korisnik želi sakriti postove od neželjenih grupa ili stranica koje ga mogu kontaktirati ili pratiti.Važno je napomenuti da se postovi koji su označeni kao javni mogu vidjeti sve osobe koje su na Facebooku, uključujući i neželjene grupe ili stranice. Stoga je važno pažljivo razmotriti postavke privatnosti prije objavljivanja posta kako bi se osiguralo da informacije budu vidljive samo željenim osobama.U svakom slučaju, važno je za sve korisnike Facebooka da znaju kako zadržati privatnost svojih postova na ovoj društvenoj mreži. Postoji nekoliko načina kako se to može učiniti, a korisnici bi trebali redovito pregledavati svoje postavke privatnosti kako bi osigurali da njihovi postovi budu vidljivi samo onima kojima žele da budu vidljivi.
Tagovi: