Kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice

Kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice

Kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice: Postavljanje prioriteta obavijesti

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu koju koristi više od 2,8 milijardi ljudi. Facebook stranice su postale neizostavan dio marketinške strategije za mnoge tvrtke i organizacije, a također i za pojedince koji žele podijeliti svoje interese sa svijetom. No, problem koji se često javlja jest kako dobiti sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite.

Postavljanje prioriteta obavijesti može biti korisno rješenje za ovaj problem. Kada postavite prioritete obavijesti, Facebook će vam slati obavijesti o svim objavama na stranici koje su vam bitne. Postavljanje prioriteta obavijesti je jednostavno, a u nastavku ćemo vam pokazati kako to učiniti.Prvo, morate posjetiti Facebook stranicu koju želite pratiti. Zatim, kliknite na gumb "Slijedi" koji se nalazi ispod naslovne fotografije stranice.

Nakon toga, kliknite na "Prikaži prvo" kako biste postavili prioritete obavijesti.Kada postavite prioritete obavijesti, Facebook će vam slati obavijesti o svim objavama na stranici koje su vam bitne. To je korisno ako pratite stranicu koja objavljuje važne ili zanimljive stvari, a ne želite propustiti nijednu objavu.

Važno je napomenuti da postavljanje prioriteta obavijesti može dovesti do toga da ćete dobivati više obavijesti nego što želite. Stoga, ako počnete dobivati previše obavijesti, možete ih jednostavno isključiti tako da kliknete na "Slijedi" i odaberete "Isključi obavijesti".Ukratko, postavljanje prioriteta obavijesti je jednostavan način da dobijete sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite. Ako želite biti sigurni da nećete propustiti nijednu objavu, postavite prioritete obavijesti i uživajte u svim sadržajima koje stranica nudi.

Kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice: Korištenje opcije "Pretplati se"

Korištenje opcije "Pretplati se" je još jedan način kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite. Kada se pretplatite na stranicu, dobivate obavijesti o svim njenim objavama, bez obzira na to je li vam objava bitna ili ne. Ova opcija je korisna ako pratite stranicu koja objavljuje puno sadržaja, a želite biti sigurni da nećete propustiti ništa važno.Da biste se pretplatili na Facebook stranicu, prvo morate otvoriti stranicu koju želite pratiti.

Zatim, kliknite na gumb "Slijedi" koji se nalazi ispod naslovne fotografije stranice. U padajućem izborniku koji se pojavi, kliknite na "Pretplati se".Kada se pretplatite na stranicu, dobit ćete obavijesti o svim objavama na stranici putem svoje Facebook pošte.

Ova opcija je korisna ako želite pratiti stranicu koja objavljuje puno sadržaja, ali ne želite da vam se obavijesti prikazuju u vašem glavnom Facebook feedu.Važno je napomenuti da se opcija "Pretplati se" ne nudi na svim stranicama. Ova opcija je dostupna samo na stranicama koje su javne i koje su omogućile ovu opciju.

Ako ne vidite opciju "Pretplati se" na stranici koju želite pratiti, to znači da ta opcija nije dostupna.Ukratko, korištenje opcije "Pretplati se" je jednostavan način kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite. Ova opcija je korisna ako želite pratiti stranicu koja objavljuje puno sadržaja, a želite biti sigurni da nećete propustiti ništa važno.

Kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice: Praćenje aktivnosti stranice putem mobilne aplikacije

Praćenje aktivnosti Facebook stranice putem mobilne aplikacije također je jedan od načina kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite. Aplikacija vam omogućuje da pratite sve objave na stranici i da budete obaviješteni o novim objavama u stvarnom vremenu.Da biste pratili aktivnosti Facebook stranice putem mobilne aplikacije, prvo morate preuzeti aplikaciju na svoj mobilni uređaj.

Nakon što preuzmete aplikaciju, prijavite se na svoj račun i otvorite Facebook stranicu koju želite pratiti.Zatim, kliknite na gumb "Slijedi" koji se nalazi ispod naslovne fotografije stranice. U padajućem izborniku koji se pojavi, kliknite na "Prikaži u novostima" kako biste se obavijestili o svim objavama na stranici.

Kada se pretplatite na stranicu putem mobilne aplikacije, dobit ćete obavijesti o svim objavama na stranici putem mobilnih obavijesti. Ova opcija je korisna ako želite biti obaviješteni o novim objavama u stvarnom vremenu, bez obzira na to gdje se nalazite.Važno je napomenuti da praćenje aktivnosti Facebook stranice putem mobilne aplikacije može dovesti do toga da ćete dobivati više obavijesti nego što želite.

Stoga, ako počnete dobivati previše obavijesti, možete ih jednostavno isključiti tako da kliknete na "Slijedi" i odaberete "Isključi obavijesti".Ukratko, praćenje aktivnosti Facebook stranice putem mobilne aplikacije je jednostavan način kako dobivati sve obavijesti s Facebook stranice koju pratite. Ova opcija je korisna ako želite biti obaviješteni o novim objavama u stvarnom vremenu, bez obzira na to gdje se nalazite.
Tagovi: