Kako postaviti sliku na gmail

Kako postaviti sliku na gmail

Kako postaviti sliku na gmail koristeći opciju "Umetni fotografiju"

Kako postaviti sliku na Gmail koristeći opciju "Umetni fotografiju"Umetanje fotografije u Gmail poruku jednostavan je proces koji vam omogućuje da priložite sliku izravno u e-mail poruku. Ova opcija korisna je kada želite poslati fotografiju nekome bez potrebe za preuzimanjem datoteke.Da biste umetnuli fotografiju u Gmail poruku, otvorite novu poruku i kliknite na ikonu "Umetni fotografiju" koja se nalazi u donjem dijelu okna za sastavljanje poruke. Nakon toga otvorit će se prozor koji vam omogućuje odabir datoteke s fotografijom koju želite priložiti.Odaberite fotografiju koju želite umetnuti i kliknite na "Otvori".

Nakon toga, Gmail će automatski umetnuti sliku u poruku. Ako želite, možete dodati opis fotografije ili promijeniti veličinu slike.Kada ste zadovoljni s izgledom poruke, jednostavno kliknite na "Pošalji" i vaša fotografija će biti poslana primatelju.Umetanje fotografije u Gmail poruku pomaže u stvaranju vizualno privlačnih e-mailova i olakšava dijeljenje fotografija s drugima. Ova opcija je jednostavna za korištenje i brzo se izvršava, što je idealno za ljude koji su u pokretu i žele brzo podijeliti fotografije s drugima. Kako postaviti sliku na Gmail nikada nije bilo jednostavnije!.

Kako postaviti sliku na gmail koristeći opciju "Pridruži datoteku"

Kako postaviti sliku na Gmail koristeći opciju "Pridruži datoteku"Druga opcija za postavljanje slika u Gmail poruku je korištenje opcije "Pridruži datoteku". Ova opcija omogućuje vam da priložite sliku kao datoteku u svoju e-mail poruku.Da biste koristili ovu opciju, otvorite novu poruku i kliknite na ikonu "Pridruži datoteku" koja se nalazi u donjem dijelu okna za sastavljanje poruke. Nakon toga otvorit će se prozor koji vam omogućuje odabir datoteke s fotografijom koju želite priložiti.Odaberite fotografiju koju želite priložiti i kliknite na "Otvori". Nakon toga, Gmail će automatski priložiti datoteku u poruku.

Ako želite, možete dodati opis fotografije ili promijeniti veličinu slike.Ova opcija je korisna ako želite poslati više slika u jednoj poruci ili ako želite poslati sliku koja je prevelika za umetanje u poruku. Također, ova opcija omogućuje primatelju da preuzme sliku i sprema je na svoje računalo.Kada ste zadovoljni s izgledom poruke, jednostavno kliknite na "Pošalji" i vaša fotografija će biti poslana primatelju.Korištenje opcije "Pridruži datoteku" za slanje slika u Gmail poruku jednostavno je i učinkovito. Ova opcija je korisna za slanje više slika ili za slanje velikih slika koje se ne mogu umetnuti u poruku. Kako postaviti sliku na Gmail nikada nije bilo jednostavnije!.

Kako postaviti sliku na gmail koristeći opciju "Povuci i ispusti"

Kako postaviti sliku na Gmail koristeći opciju "Povuci i ispusti"Treća opcija za postavljanje slika u Gmail poruku je korištenje opcije "Povuci i ispusti". Ova opcija omogućuje vam da jednostavno povučete i ispustite sliku izravno u okno za sastavljanje poruke.Da biste koristili ovu opciju, otvorite novu poruku i otvorite mapu s fotografijama na svom računalu. Zatim jednostavno povucite sliku koju želite priložiti u poruku i ispustite je na okno za sastavljanje poruke.Gmail će automatski prepoznati da ste povukli sliku i prikazati je u oknu za sastavljanje poruke.

Ako želite, možete dodati opis fotografije ili promijeniti veličinu slike.Ova opcija je korisna ako želite brzo priložiti sliku u poruku bez potrebe za korištenjem ikona ili gumba. Također, ova opcija omogućuje vam da brzo priložite više slika u jednoj poruci.Kada ste zadovoljni s izgledom poruke, jednostavno kliknite na "Pošalji" i vaša fotografija će biti poslana primatelju.Korištenje opcije "Povuci i ispusti" za slanje slika u Gmail poruku jednostavno je i brzo. Ova opcija je korisna za brzo priložiti sliku u poruku ili za slanje više slika u jednoj poruci. Kako postaviti sliku na Gmail nikada nije bilo jednostavnije!.
Tagovi: