Kako blokirati kontakt na Viberu

Kako blokirati kontakt na Viberu

Kako blokirati kontakt na Viberu: korak po korak upute

Viber je popularna aplikacija za slanje poruka i pozive koje koristi milijuni ljudi diljem svijeta. Međutim, ponekad se dogodi da želimo blokirati određeni kontakt iz raznih razloga, poput neželjenih poruka ili poziva. Srećom, Viber ima opciju blokiranja kontakta, što je vrlo jednostavno i brzo.

U ovom članku ćemo vam dati korak po korak upute kako blokirati kontakt na Viberu.Korak 1: Otvorite Viber aplikaciju Prvi korak je da otvorite Viber aplikaciju na svom mobilnom uređaju. Ako još niste preuzeli aplikaciju, možete je preuzeti iz trgovine aplikacija za vaš uređaj.Korak 2: Pronađite kontakt koji želite blokirati Nakon što ste otvorili aplikaciju, pronađite kontakt koji želite blokirati. Možete to učiniti na nekoliko načina, poput traženja imena kontakta u tražilici ili pregledavanjem popisa kontakata.Korak 3: Otvorite postavke kontakta Kada pronađete kontakt koji želite blokirati, otvorite postavke kontakta.

To možete učiniti tako da dodirnete ime kontakta ili ikonu postavki koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.Korak 4: Blokirajte kontakt Nakon što otvorite postavke kontakta, vidjet ćete opciju "Blokiraj ovaj kontakt". Dodirnite tu opciju i potvrdite da želite blokirati kontakt. Nakon što to učinite, taj će kontakt biti blokiran i neće moći slati poruke ili pozive.Korak 5: Provjerite je li kontakt blokiran Kako biste provjerili je li kontakt stvarno blokiran, možete otići u postavke aplikacije i potražiti popis blokiranih kontakata.

Tamo ćete vidjeti sve kontakte koje ste blokirali.To je to! Sada znate kako blokirati kontakt na Viberu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ova opcija je vrlo korisna kada želite izbjeći neželjene poruke ili pozive od određenih kontakata. Slijedite ove korake i uživajte u miru i tišini bez neželjenih poruka ili poziva.

Kako provjeriti jesam li blokirao kontakt na Viberu

Nakon što ste blokirali kontakt na Viberu, možda ćete se zapitati kako provjeriti jesu li ti kontakti stvarno blokirani. Srećom, Viber ima jednostavan način za provjeru statusa blokiranog kontakta. U ovom odlomku ćemo vam dati korak po korak upute kako provjeriti je li kontakt blokiran.Korak 1: Otvorite Viber aplikaciju Prvi korak je da otvorite Viber aplikaciju na svom mobilnom uređaju.Korak 2: Otvorite postavke aplikacije Nakon što ste otvorili aplikaciju, otvorite postavke aplikacije. To možete učiniti tako da dodirnete ikonu postavki koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.Korak 3: Pronađite popis blokiranih kontakata Kada otvorite postavke aplikacije, vidjet ćete opciju "Privatnost".

Dodirnite tu opciju i vidjet ćete popis blokiranih kontakata.Korak 4: Provjerite status kontakta Kada pronađete kontakt koji želite provjeriti, dodirnite njegovo ime. Vidjet ćete status kontakta, koji će vam reći je li kontakt blokiran ili ne.Ako je status kontakta "Blokiran", to znači da je kontakt stvarno blokiran i ne može vam slati poruke ili pozive. Ako je status kontakta "Aktivan", to znači da kontakt nije blokiran i može vam slati poruke ili pozive.To je to! Sada znate kako provjeriti je li kontakt blokiran na Viberu. Ova opcija je vrlo korisna kada želite biti sigurni da ste blokirali neželjene kontakte i da neće moći slati poruke ili pozive. Slijedite ove korake i provjerite status svojih kontakata na Viberu.

Kako odblokirati kontakt na Viberu: jednostavni savjeti i trikovi

Ako ste slučajno blokirali kontakt na Viberu ili vam je žao što ste to učinili, ne brinite. Viber ima jednostavan način za odblokiranje kontakta.

U ovom odlomku ćemo vam dati jednostavne savjete i trikove kako odblokirati kontakt na Viberu.Korak 1: Otvorite Viber aplikaciju Prvi korak je da otvorite Viber aplikaciju na svom mobilnom uređaju.Korak 2: Otvorite postavke aplikacije Nakon što ste otvorili aplikaciju, otvorite postavke aplikacije. To možete učiniti tako da dodirnete ikonu postavki koja se nalazi u gornjem desnom kutu zaslona.Korak 3: Pronađite popis blokiranih kontakata Kada otvorite postavke aplikacije, vidjet ćete opciju "Privatnost". Dodirnite tu opciju i vidjet ćete popis blokiranih kontakata.Korak 4: Odblokirajte kontakt Kada pronađete kontakt koji želite odblokirati, dodirnite njegovo ime.

Vidjet ćete opciju "Odblokiraj ovaj kontakt". Dodirnite tu opciju i potvrdite da želite odblokirati kontakt.Korak 5: Provjerite je li kontakt odblokiran Kako biste provjerili je li kontakt stvarno odblokiran, možete otići u postavke aplikacije i potražiti popis blokiranih kontakata.

Tamo ćete vidjeti sve kontakte koje ste odblokirali.Osim toga, ako ste slučajno izbrisali kontakt, možete ga ponovno dodati u svoj popis kontakata. To možete učiniti tako da dodirnete ikonu za dodavanje kontakta i unesete potrebne podatke.To je to! Sada znate kako odblokirati kontakt na Viberu u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ova opcija je vrlo korisna kada želite ponovno uspostaviti kontakt s nekim koga ste slučajno blokirali ili izbrisali. Slijedite ove korake i uživajte u ponovnom uspostavljanju kontakta s vašim prijateljima i obitelji na Viberu.
Tagovi: