Kako dobiti kredit

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dobiti kredit: koraci i savjeti

Kada se odlučite za podizanje kredita, prvi korak koji morate napraviti je proučavanje različitih kreditnih ponuda. Krediti se često razlikuju u visini kamatne stope, rokovima otplate, visini mjesečne rate te u drugim uvjetima i procedurama. Stoga pažljivo proučite i usporedite ponude različitih kreditnih institucija.Prije podnošenja zahtjeva za kredit, potrebno je utvrditi koliko novca vam zapravo treba te koliko ste spremni platiti za taj kredit.

Kako biste izračunali iznos kredita i visinu mjesečne rate, korisno je koristiti kalkulatore kredita koji se nalaze na web stranici kreditne institucije.Nakon što ste odabrali kreditnu instituciju i kreditnu ponudu koja vam najviše odgovara, slijedi podnošenje zahtjeva za kredit. U zahtjevu će biti potrebno navesti vaše osobne podatke, podatke o prihodima i rashodima te podatke o nekretnini ili drugoj vrsti imovine koju želite staviti kao jamstvo za kredit.Pri podnošenju zahtjeva za kredit bitno je imati dobru kreditnu povijest. Kreditna povijest je zapravo povijest vaših financijskih obveza i njihova izvršenja, stoga je bitno redovito izvršavati sve financijske obveze u roku.

Ukoliko imate lošu kreditnu povijest, moguće je da će vam biti teže dobiti kredit. No, postoje i kreditne institucije koje nude kredite za osobe s lošom kreditnom povijesti, ali u tom slučaju će kamatna stopa biti viša.Kada je riječ o podizanju kredita za nekretninu, potrebno je ispuniti dodatne uvjete i proceduru. Za kredit za nekretninu potrebno je imati vlastitu nekretninu koja će biti stavljena kao jamstvo za kredit.

Također, potrebno je prikupiti dokumentaciju koja će biti potrebna za provedbu postupka osiguranja kredita. Ukoliko se ne možete zadužiti kod banke, postoje i alternativni načini zaduživanja, poput kreditnih kartica ili online kredita.Ukratko, kako biste uspješno dobili kredit, bitno je pažljivo proučiti kreditne ponude, izračunati iznos kredita i visinu mjesečne rate te podnijeti zahtjev za kredit s potrebnom dokumentacijom. Uvijek je poželjno imati dobru kreditnu povijest, no čak i ako je vaša povijest loša, postoje kreditne institucije koje nude kredite za osobe s lošom kreditnom povijesti. Kada je riječ o kreditima za nekretnine, potrebno je ispuniti dodatne uvjete i proceduru te prikupiti potrebnu dokumentaciju.

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti

Ako imate lošu kreditnu povijest, možda ste zabrinuti da nećete moći dobiti kredit. No, postoje načini kako dobiti kredit i kada imate lošu kreditnu povijest.Prvi korak je pregledati svoju kreditnu povijest i utvrditi što je točno uzrokovalo probleme s kreditom u prošlosti. Ako imate dugove koji su u kašnjenju, pokušajte ih što prije otplatiti.

Ako imate neplaćene račune, pokušajte ih platiti prije nego što podnesete zahtjev za kredit. Također, važno je izbjegavati dodatna zaduživanja dok pokušavate popraviti svoju kreditnu povijest.Kada podnosite zahtjev za kredit, važno je biti iskren o svojoj kreditnoj povijesti. Kreditne institucije će provjeriti vašu kreditnu povijest prije nego što odobre kredit, stoga je bolje biti otvoren i transparentan o svojim financijama.Ako imate lošu kreditnu povijest, moguće je da će kamatna stopa biti viša nego za one s dobrim kreditom, a također će biti ograničenja u pogledu iznosa kredita koji možete dobiti.

Stoga, prije podnošenja zahtjeva za kredit, dobro proučite ponude različitih kreditnih institucija i usporedite uvjete i kamatne stope.Jedna mogućnost za dobivanje kredita s lošom kreditnom povijesti su krediti s jamcem. U ovom slučaju, osoba s dobrim kreditom jamči za vaš kredit, što povećava šanse da će kreditna institucija odobriti vaš zahtjev za kredit.Također, postoje i kreditne institucije koje specijaliziraju za kredite za osobe s lošom kreditnom povijesti. Ove institucije nude kredite po višim kamatnim stopama, ali su manje zahtjevne u pogledu kreditne povijesti.Kako bi se poboljšala kreditna povijest i povećale šanse za dobivanje kredita u budućnosti, važno je redovito plaćati sve financijske obveze u roku, izbjegavati dodatna zaduživanja te raditi na povećanju kreditne vrijednosti.

To se može učiniti redovitim plaćanjem računa, smanjenjem postojećih dugova te korištenjem kreditnih kartica na odgovoran način.Ukratko, iako može biti teže dobiti kredit s lošom kreditnom povijesti, postoje načini kako to učiniti. Proučavanje ponuda različitih kreditnih institucija, izbjegavanje dodatnog zaduživanja te redovito plaćanje financijskih obveza pomoći će u poboljšanju kreditne povijesti i povećanju šansi za dobivanje kredita u budućnosti. Također, razmislite o mogućnosti kredita s jamcem ili kreditima specijaliziranim za osobe s lošom kreditnom povijesti.

Kako dobiti kredit za nekretninu: uvjeti i procedura

Kredit za nekretninu je dugoročni kredit koji se uzima za kupnju nekretnine, bilo da se radi o stanu, kući ili zemljištu. U usporedbi s drugim vrstama kredita, krediti za nekretnine imaju niže kamatne stope i dulje rokove otplate.Postupak dobivanja kredita za nekretninu može biti složeniji nego za druge vrste kredita. Kreditna institucija prvo će provjeriti vašu kreditnu povijest i financijske mogućnosti prije nego što vam odobri kredit.Jedan od uvjeta za dobivanje kredita za nekretninu je imati nekretninu koja će biti stavljena kao jamstvo za kredit. Kreditna institucija će procijeniti vrijednost nekretnine kako bi odredila koliko novca možete dobiti kao kredit.Također, potrebno je prikupiti dokumentaciju koja će biti potrebna za provedbu postupka osiguranja kredita.

Ova dokumentacija uključuje dokaz o vlasništvu nekretnine, izvještaj o procjeni nekretnine, dokaz o prihodima i rashodima, potvrdu o zaposlenju te druge financijske dokumente.Važno je naglasiti da se za dobivanje kredita za nekretninu zahtijeva visok kreditni rejting i stabilni financijski uvjeti. Osim toga, kreditna institucija će procijeniti vašu sposobnost da izvršavate mjesečne obveze plaćanja kredita.Kako bi se povećale šanse za dobivanje kredita za nekretninu, preporučljivo je unaprijed prikupiti sve potrebne dokumente te imati stabilan izvor prihoda. Također, važno je izbjegavati prevelika zaduživanja i dugove koji nisu u skladu s vašim financijskim mogućnostima.Kada se radi o proceduri dobivanja kredita za nekretninu, osim prikupljanja dokumentacije, potrebno je ispuniti i druge uvjete kao što je plaćanje kapare i provizije te osiguranje nekretnine.Ukratko, dobivanje kredita za nekretninu zahtijeva prikupljanje potrebne dokumentacije, vlasništvo nad nekretninom koja će biti stavljena kao jamstvo te stabilan izvor prihoda. Važno je imati dobar kreditni rejting i izbjegavati prevelika zaduženja kako bi se povećale šanse za odobrenje kredita. Kada je riječ o proceduri, osim prikupljanja dokumentacije, potrebno je ispuniti i druge uvjete kao što je plaćanje kapare i provizije te osiguranje nekretnine.
Tagovi: