Addiko nenamjenski krediti

Zatraži brzi kredit

Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:13
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prednosti Addiko nenamjenskih kredita

Addiko banka svojim korisnicima nudi razne financijske proizvode, među kojima su i nenamjenski krediti. Ovi krediti su idealni za one koji trebaju novac za nepredviđene troškove ili za one koji žele financijsku podršku za ostvarenje svojih snova.Prednosti Addiko nenamjenskih kredita su brojne. Prva prednost je brzina odobrenja kredita.

Addiko banka pruža mogućnost online podnošenja zahtjeva za kredit, što znači da ne morate trošiti vrijeme odlaskom u poslovnicu banke. Proces odobrenja kredita traje vrlo kratko, tako da možete očekivati novac na svom računu u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva.Druga prednost Addiko nenamjenskih kredita je fleksibilnost. Klijent sam određuje iznos kredita koji želi podići i rok otplate. Izbor iznosa kredita može biti od 3.000 do 150.000 kuna, a rok otplate je od 12 do 96 mjeseci.

Ovaj izbor omogućuje klijentima da pronađu kredit koji im najviše odgovara i da ga prilagode svojim financijskim mogućnostima.Treća prednost Addiko nenamjenskih kredita je jednostavnost. Postupak podnošenja zahtjeva za kredit je vrlo jednostavan i brz. Klijenti trebaju samo ispuniti online formular sa svojim osobnim podacima, prihodima i željenim iznosom kredita.

Nakon toga, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i u roku od 24 sata dostaviti vam ponudu za kredit.Četvrta prednost Addiko nenamjenskih kredita je niska kamatna stopa. Kamatna stopa ovisi o iznosu kredita i roku otplate, ali u svakom slučaju, kamatna stopa je konkurentna na tržištu i pristupačna za sve klijente. Osim toga, ne postoje skriveni troškovi ili naknade za obradu kredita.Zadnja prednost Addiko nenamjenskih kredita je mogućnost prijevremenog otplaćivanja kredita bez dodatnih troškova. Klijenti koji žele otplatiti kredit prije roka otplate mogu to učiniti bez ikakvih dodatnih troškova, čime štede na kamatama.Ukratko, Addiko nenamjenski krediti su idealno rješenje za one koji žele brz, fleksibilan, jednostavan i povoljan kredit za ostvarenje svojih snova ili pokrivanje nepredviđenih troškova.

Kako dobiti Addiko nenamjenski kredit?

Postupak je vrlo jednostavan i sastoji se od nekoliko koraka.Prvi korak je provjera kreditne sposobnosti. Prije podnošenja zahtjeva za kredit, trebate provjeriti jeste li kreditno sposobni. To znači da vaši prihodi moraju biti dovoljni za otplatu kredita u skladu s uvjetima koje ste odabrali. Addiko banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i ponuditi vam kredit koji odgovara vašim financijskim mogućnostima.Drugi korak je odabir iznosa kredita i roka otplate.

Kada ste utvrdili da ste kreditno sposobni, sljedeći korak je odabir iznosa kredita i roka otplate. Možete odabrati iznos kredita između 3.000 i 150.000 kuna, a rok otplate može biti između 12 i 96 mjeseci. Iznos kredita i rok otplate moraju biti odabrani u skladu s vašim financijskim mogućnostima kako bi vam olakšali otplatu kredita.Treći korak je podnošenje zahtjeva za kredit. Zahtjev za kredit možete podnijeti online ili u poslovnici banke.

Ako se odlučite za online podnošenje zahtjeva, trebate ispuniti online formular s vašim osobnim podacima, prihodima i željenim iznosom kredita. Kada podnesete zahtjev, banka će provjeriti vašu kreditnu sposobnost i u roku od 24 sata dostaviti vam ponudu za kredit.Četvrti korak je potpisivanje ugovora o kreditu. Kada prihvatite ponudu za kredit, sljedeći korak je potpisivanje ugovora o kreditu. Ugovor će sadržavati sve uvjete kredita, uključujući iznos kredita, kamatnu stopu, rok otplate i druge važne informacije.

Prije potpisivanja ugovora pažljivo pročitajte sve uvjete kako biste bili sigurni da ste potpuno upoznati s obvezama koje preuzimate.Posljednji korak je isplata kredita. Nakon potpisivanja ugovora, kredit će biti isplaćen na vaš bankovni račun u roku od 24 sata. Nakon toga, možete koristiti novac kako želite.Ukratko, postupak dobivanja Addiko nenamjenskog kredita je vrlo jednostavan i brz. Sami određujete iznos kredita i rok otplate koji odgovara vašim financijskim mogućnostima, a banka će vam brzo i jednostavno odobriti kredit.

Uvjeti i kamatne stope Addiko nenamjenskih kredita

Uvjeti i kamatne stope Addiko nenamjenskih kredita ovise o iznosu kredita i roku otplate. U nastavku možete pronaći sve detalje o uvjetima i kamatnim stopama Addiko nenamjenskih kredita.Kamatna stopa za Addiko nenamjenske kredite kreće se od 6,49% do 10,49%, ovisno o iznosu kredita i roku otplate.

Konkretno, kamatna stopa za kredite u iznosu od 3.000 do 15.000 kuna i roku otplate od 12 do 36 mjeseci kreće se od 6,49% do 9,49%. Kamatna stopa za kredite u iznosu od 15.000 do 150.000 kuna i roku otplate od 12 do 96 mjeseci kreće se od 7,49% do 10,49%.Uz kamatnu stopu, postoji i jednokratna naknada za obradu kredita u iznosu od 1,5% do 2,5% od iznosa kredita, ovisno o iznosu kredita i roku otplate. Ova naknada se naplaćuje jednokratno prilikom odobrenja kredita i uključena je u mjesečnu anuitetnu otplatu kredita.Uvjeti Addiko nenamjenskih kredita su jednostavni i transparentni.

Klijenti moraju biti stariji od 18 godina i imati redovna primanja. Također, klijenti će morati dostaviti potrebnu dokumentaciju koja uključuje osobnu iskaznicu, dokaz o prihodima i potvrdu o zaposlenju.

Klijenti koji su samozaposleni moraju dostaviti poreznu prijavu za posljednje tri godine.Osim toga, Addiko nenamjenski krediti imaju mogućnost prijevremenog otplaćivanja kredita bez dodatnih troškova. To znači da klijenti koji žele otplatiti kredit prije roka otplate mogu to učiniti bez ikakvih dodatnih troškova, čime štede na kamatama.Ukratko, uvjeti i kamatne stope Addiko nenamjenskih kredita su vrlo konkurentni na tržištu. Klijenti mogu odabrati iznos kredita i rok otplate koji najbolje odgovaraju njihovim financijskim mogućnostima, a kamatna stopa će biti prilagođena tom izboru. Također, jednokratna naknada za obradu kredita je uključena u mjesečnu anuitetnu otplatu kredita, a klijenti imaju mogućnost prijevremenog otplaćivanja bez dodatnih troškova.
Tagovi: