Kako aktivirati tarifu a1 putem sms

Kako aktivirati tarifu a1 putem sms

Tarifa a1 Hrvatska

A1 Hrvatska ili skraćeno A1 je bivši Vipnet, Vip. Riječ je o prvom privatnom mobilnom operateru koji je krenuo sa svojim radom u Hrvatskoj. Dio je Telekoma Austrije i strateški partner poznatog Vodafonea. A1 danas pruža niz raznih telekomunikacijskih usluga za pravne te fizičke osobe. Među navedenim uslugama nalazi se i Tarifa a1 koja se odnosi na bonove i pretplatu. Zahvaljujući svojim ponudama, A1 danas broji preko 24 milijuna korisnika, što ih čini najvećim pružateljem usluga i komunikacijskih rješenja u cijeloj centralnoj te Istočnoj Europi.

"Ti povezuješ" je glavni slogan, a sami cilj poslovanja je objediniti sve usluge na jednome mjestu. U skladu s digitalnom modernizacijom, navedeni pružatelj usluga želi svojim korisnicima ponuditi sveobuhvatnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilnih, fiksnih, internet i tv usluga. Tarifa a1 je trenutno jedna od najtraženijih tarifa u Hrvatskoj, a sve zahvaljujući mogućnosti biranja i kombiniranja. Ponude tarifa i njihov opis možete pronaći na A1 službenoj stranici.

Kako se aktivira tarifa a1?

Tarifa a1 se odnosi na tarife na pretplatu kao i tarife na bonove. Tko sve može zatražiti tarifu? Bilo tko, čak i osobe koje su trenutno pod ugovornom obvezom drugog operatera. Tarife možete zatražiti online, u poslovnici ili preko razgovora s operaterom. Kako se aktivira tarifa a1? Ako ste novi korisnik tada je potrebno zatražiti tarifu, ispuniti obrazac s osobnim podacima i pričekati kraj obrade. Ovdje obavijest o novoj tarifi možete zaprimiti telefonski ili preko mail-a.

Ukoliko ste već korisnik navedene tarife a želite je promijeniti, tada to možete učiniti putem sms poruke, na Moj A1 aplikaciji ili na Moj A1 portalu. Tarife se aktiviraju na sljedeći način: U aplikaciji Moj A1 potrebno je otići na karticu "Shop" i pronaći "Dostupne tarife". Ovdje se odabire željena tarifa i zaključuje sa "Aktiviraj". Sve informacije o odabranoj tarifi su uvijek dostupne preko navedene aplikacije. Dovoljno je kliknuti na vaš profil, i ovdje ćete vidjeti sve detalje vezane za vaš broj, aktivnost i usluge.

Da li se tarifa a1 može mijenjati?

Promjenu, kao i odabir tarife možete napraviti na nekoliko načina, ovisno o tome što vam više odgovara. Možete poslati besplatnu SMS poruku uz sadržaj A na 13170 i izabrati jednu od tarifa na bonove, ili možete pogledati na aplikaciji što možete odabrati. Neke tarife također nude i dodatne opcije koje možete pregledati u aplikaciji pod sekcijom "Shop". Tarifa a1 se može mijenjati, ali za promjenu je potrebno zatražiti aktivaciju. Navedeno se radi preko SMS poruke ili aplikacije.

Da li navedeno samo vrijedi za bonove? Vrijedi i za pretplatu. Korisnici koji nisu zadovoljni s odabranom pretplatom također mogu zatražiti promjenu, no u tome slučaju odrađuju se dodatne stavke vezane za ugovor. Da li je tarifa a1 isplativa? Da. Mladima nudi veću mogućnost odabira i bolje upravljanje osobnim računom. Isto tako, navedena tarifa se pokazala kao dobar izbor svima onima koji žele spojiti sve usluge u jedan paket. Za sva dodatna pitanja o navedenoj tarifi možete se slobodno obratiti pružatelju usluga.


Tagovi: