Jednokratni wiip gdje kupiti

Jednokratni wiip gdje kupiti

Što je jednokratni wiip?

Jednokratni wiip je zapravo jednokratna e cigareta koja omogućuje korisniku postepeno privikavanje na električni oblik pušenja. One se mogu koristiti povremeno ili stalno, ovisno o načinu i razlogu primjene. Zašto bi se netko odlučio na jednokratni wiip? Mnogi pušači imaju problema s prestankom pušenja i traže ponešto zdraviju alternativu. Iako istraživanja pokazuju kako su e cigarete također štetne, one postaju sve popularnije radi svoje pristupačne cijene i raspona okusa.

Danas ih možete pronaći u raznim kapacitetima, raznim oblicima, raznim bojama, raznim okusima i to sve od raznih proizvođača. Za koga su namijenjene ove jednokratne e cigarete? Jednokratne ili ne, one su svakako alternativa pušenju i na njih se odlučuje sve više pušača. One su namijenjenje isključivo za punoljetne korisnike, i u sebi sadrže manji omjer nikotina koji također može biti štetan za korisnika. Naravno, korisnik može odabrati i beznikotinsku verziju, što će poboljšati put prema odvikavanju od pušenja. E cigarete su kontrolirane i testirane i one su namijenjene svim osobama koje se žele riješiti loše navike pušenja.

Gdje se može kupiti jednokratni wiip?

Postavlja se pitanje gdje kupiti e cigarete? I dok su se e cigarete mogle u početku kupiti samo u specijaliziranim trgovinama, jednokratni wiip se danas može kupiti u većini većih trgovina, specijaliziranim trgovinama, benzinskim postajama, kioscima. Koja je cijena? Cijena jednokratne e cigarete varirat će ovisno o proizvođaču, no ona se često kreće oko 6,00 €. Jednokratni wiip namijenjen je samo punoljetnim osobama, i prema zakonu ne smije se prodavati maloljetnicima bez uvida osobne iskaznice. Što kada kupite jednokratnu e cigaretu? Svaka e cigareta ima svoje karakteristike.

Većina njih je prethodno napunjena i spremna za upotrebu. Kada kupujete jednokratnu, ona ima ugrađenu bateriju i često traje do određenog broja udisaja koji je naveden na pakiranju proizvoda. Pri kupnji možete birati okuse, i možete birati da li želite e cigaretu s ili bez nikotina. Kako se koriste? Njihova primjena je veoma jednostavna. Uređaj je potrebno otvoriti, uključiti, napraviti udah i povući dim, zatim dim izbaciti iz usta. Korištenje je veoma slično kao i pušenju normalne cigarete.

Da li je jednokratni wiip štetan za zdravlje?

Uzmemo li u obzir da su e cigarete realno nova pojava u svijetu, dokazi o štetnosti neće biti dostupni javnosti još neko vrijeme. Trenutno ne postoje dokazi da je uzimanje e cigarete štetno i da uzrokuje razvoj malignih bolesti, no postoje određeni dokazi koji govore o štetnosti udisanja kemijskih spojeva koji se nalaze u otopinama i aerosolu iz e cigarete. Aerosol će najčešće sadržavati kancerogene spojeve, kao i druge toksične tvari koje je moguće pronaći i u dimu duhana.

Za sada postoje dokazi da e cigarete nisu sigurne za trudnice i da one mogu doprinijeti razvoju kardiovaskularnih bolesti. Jednokratni wiip nije nužno štetan za zdravlje, no ako se odlučite u potpunosti prebaciti na e cigarete bez prestanka pušenja, tada može nastati problem. Poželjno je znati kako aerosoli iz ovih cigareta nisu samo vodena para kako se često to reklamira, ona je opasna po zdravlje, osobito za trudnice, maloljetnike i adolescente. Jednokratni wiip svakako doprinosi smanjenom riziku od razvoja raka pluća ili drugih oboljenja, no potrebno je znati kako on nije u potpunosti zdrava alternativa pušenju i kako postoji određena štetnost za zdravlje.


Tagovi: