Viking granule gdje kupiti

Viking granule gdje kupiti

Viking granule kupite u svim trgovinama

Paleta sredstava za čišćenje u kućanstvu stalno se proiruje i nadopunjuje nekim novim proizvodima. Odštopavanje začepljenih odvoda u kuhinji i kupaonici katkada nalikuje na pravi podvig. U liniji proizvoda za čišćenje u kućanstvu viking, našao se i jedan kojim ćete odštopati svaki odvod bez muke i nereda. Viking granule kupite u svim trgovinama koje na svojim policama imaju i sredstva za čišćenje u kućanstvu ili preko interneta u web trgovinama koje u ponudi imaju i ovaj proizvod.

Viking granule mogu odštopati čak i plastične vodovodne cijevi. Ako koristite tekući viking, radite sa zaštitnim rukavicama, jer natrij hidroksid u ovom proizvodu može izazvati teške opekline. S granulama je lakše rukovati i bez rukavica iako je bolje nosti ih, naime svako pakiranje sadriži dvije vrećice granula, za jedno odštopavanje vam je dovoljna jedna vrećica koju uspete u odvod, na to ulijte jednu litru kipuće vode, ostavite da djeluje 1 - minute i zatim isperite hladnom vodom iz pipe.

Viking granule su bolje od tekućeg oblika ovog proizvoda

Natrij hidroksid je zapravo kaustična soda, lužina, nagrizajuća tvar koja se uz druge namjene u industriji (proizvodnja sapuna) desetljećima koristi i za čišćenje kamenca i odštopavanje odvoda. Viking granule su bolje od tekućeg oblika ovog proizvoda, jer je rukovanje granulama i praktičnije i sigurnije. Natrij hidroksid je topiv u vodi i alkoholu, ali ima burne reakcije s kiselinama. Ako može nagrizati metale, onda možete samo zamisliti šta može učiniti vašoj koži, zato oprezno rukujte ovim granulama.

Viking granule u vodi razvijaju visoku toplinu, a kada ih još zalijete kipućom vodom nastaje nakon par minuta momentalno otčepljivanje odvoda. Tekući viking ne smijte ulijevati u plastične odvode, ali smijete sipati granule, a efekt otčepljivanja je isti. Ako vam slučajo natrij hidroksid dospije u oči, obilno ih isperite vodom i odmah se javite svom liječniku. Čuvajte ovaj proizvod van dohvata ruku djece ili kućnih ljubimaca, u slučaju bilo kakve nezgode obavezno potražite liječničku pomoć.

Viking granule spadaju u specijalna sredstva za čišćenje

Za čišćenje kamenca će vam ipak trebati tekući viking, ali oprez, natrij hidroksid nagriza staklo, reagira sa aluminijem i kod čišćenja koristite samo plastična pomagala i plastične posude. Tijekom čišćenja neka vaša djeca i kućni ljubimci ne budu blizu, vi nosite zaštitnu odjeću i imajte blizu bocu alkoholnog octa. Već viking granule spadaju u specijalna sredstva za čišćenje, a ako koristite tekući viking, u slučaju bilo kakve nezgode, alkoholni ocat će neutralizirati učinak natrij hidroksida.

Linija viking proizvoda za čišćenje u kućanstvu nudi viking granule za odštopavanje odvoda, viking gel za istu namjenu, viking tekućinu za skidanje kamenca, viking u spreju za čišćenje kuhinje, viking pastu (kremu) s aromom limuna za čišćenje, viking u spraju sa aromom limuna, viking sprej za staklene površine, viking tekućina za čišćenje podova (obični, cvjetni, fresh, miris bora), viking za čišćenje kupaonica, viking za čišćenje wc-a. Ovo je zavidno velika paleta proizvoda razvijena na bazi listića natrij hidroksida u različitim koncentracijama.


Tagovi: