Engelbert strauss gdje kupiti

Engelbert strauss gdje kupiti

Engelbert strauss radna odjeća

Engelbert strauss je zaštitna radna odjeća koja je vrhunske kvalitete prve kategorije. Odjeća koja se obuhvaća su radne hlače, kratke radne hlače, radne jakne, radni kombinezon, prsluci, hlače na tregere u bojama koje su na raspolaganju. Materijal od kojih se izrađuje ova radna odjeća je 100% pamuk te se izrađuje standardni kroj i strech sintetički rastezljivi materijal od kojeg se radi radna odjeća zbog veće slobode okreta u njoj.

Postoji nekoliko kolekcija Engelbert strauss od kojih je svaka specifična radna odjeća, hlače, kombinezon, jakne, prsluci. Beaver kolekcija je namijenjena zimskim uvjetima te sadrži i zimske jakne, kombinezone za vrlo niske temperature za radnike koji rade u zimskim uvjetima kao što su hladnjače izrazito niske temperature.

Ovaj brand kojim se nudi radna odjeća daje sigurnost od ozljeda, štiti od hladnoća, štiti od mogućih ozljeda kod rada na strojevima jer je materijal ili 100% pamuk ili kombiniran sa sintetikom, ovisi kojoj kolekciji radna odjeća pripada i u koje svrhe se koristi.

Gdje kupiti Engelbert strauss

Postoje tvrtke koje prodaju isključivo radnu odjeću za proizvodne radnike, grđevinske radnike i ostale djelatnosti gdje je radna odjeća zakonom propisana i neophodna zgob ozljeda i zaštite ljudskog tijela i zdravlja. Ove tvrtke mogu prodavati putem veleprodaje prodajući radnu odjeću drugim tvrtkama, no Engelbert strauss se može pronaći i u maloprodajnim trgovinama ovih tvrtki.

Online se također može kupovati Engelbert strauss na službenim web stranicama originalnog proizvođača koji je u Njemačkoj, ali i preko ovlaštenih distributera koji imaju sjedište u Hrvatskoj ili izvan Hrvatske. Online se napravi narudžbenica za potrebnu radnu odjeću prema potrebama koje imate, hlače, jakne, kombinezon, hlače s tregerima, prsluci.

Ukoliko kupujete online vrlo lako ćete provjeriti web shop i originalnost ovog branda time što ćete provjeriti tvrtku koja se bavi distribucijom radne odjeće ovog brenda. Kvaliteta koju brand nudi ne može se zamijeniti sa lažnim proizvodima jer se vidi na oko da materijal, šavovi, te izgled radne odjeće original se razlikuje od lažnih proizvoda.

Engelbert strauss ostali proizvodi

Engelbert strauss ima osim radne odjeće prilagođene za muškarce i žene, pa i za djecu i druge proizvode. Na primjer pojas za alat koji je potreban svakom majstoru u koji majstor može posložiti sitan alat koji mu je potreban za rad poput, skalpela, olovaka, odvijača, kliješta i drugih alata potrebnih da budu pri ruci kada se obavlja rad.

Engelbert strauss ima i prsluke sa džepovima za alat koji se može posložiti na sami prsluk u džepove također da bude pri ruci, te će takav prsluk biti zaštita, ali i nosač sitnog alata koji svaki majstor treba imati pri ruci. Tome su naročito zahvalni majstori koji rade na visinama, te ne moraju sitan alat nositi u kutijama već ga imaju u džepovima prsluka.

Torbe za alat također su vrlo praktične jer su koncipirane na način da posvuda, izvana i iznutra imaju pretince i džepove u koje se može posložiti sitan alat, ali i neki veći alati koji se mogu ručno prenositi. Takve torbe za alat je vrlo praktična jer sve što vam treba može stati u nju i biti pri ruci kada zatreba.


Tagovi: