Kako saznati broj mobitela po imenu prezimenu

Kako saznati broj mobitela po imenu prezimenu

Saznajte broj mobitela preko online telefonskih imenika

Svatko od nas se barem jednom našao u situaciji kada nam je trebao nečiji broj mobitela ili telefona. U takvim situacijama najčešće se upitamo kako saznati broj mobitela ili broj telefona. Prvi način je uz pretraživanje online telefonskih imenika. Dostupni online imenici mogu nam pomoći ukoliko u njih upišemo određene podatke poput broja telefona ili imena i prezimena. Prednost ove usluge je ta što je dostupna od 0 do 24 svaki dan u tjednu, a jedini nedostatak može biti netočna informacija ili da traženi korisnik nije zabilježen u sustav.

Osim online telefonskih imenika, postoji i mogućnost zvanja info operatera koji će u svega par sekundi pomoći da se nađe traženi broj. Da li je svaki broj dostupan u imeniku? Nažalost ne. Mnogi privatni korisnici raznih operatera traže da im se brojevi ne stavljaju u javne imenike kako ne bi zaprimali neželjene pozive. Ako se korisnik ne izrazi, tada odabrani operater ima pravo broj dati u javni imenik. Svatko od nas ima pravo birati da li želi da mu je broj vidljiv ili ne.

Saznajte broj mobitela preko društvenih mreža

Vjerovali ili ne, društvene mreže mogu biti dobro mjesto za saznati nečiji broj mobitela. Naime, većina korisnika društvenih mreža moraju upisati osobne podatke kako bi kreirale svoji profil. Upisivanje broja mobitela jedan je od traženih podataka, a sami korisnik može odrediti da li će broj biti vidljiv ostalim korisnicima društvenih mreža ili ne. Kako pronaći nečiji broj preko društvenih mreža? Veoma jednostavno. Dovoljno je da u tražilicu upišete ime i prezime tražene osobe i da vam se pokaže njen profil.

Broj mobitela trebao bi biti vidljiv u osnovnim podacima profila tražene osobe. Što ako broj nije vidljiv? U tom slučaju osoba ima sakriven broj ili ima privatan profil. Privatni profil traži od vas da prvo pošaljete zahtjev za prijateljstvom ili za praćenje i tek po prihvaćanju zahtjeva možete vidjeti detaljnije podatke o određenoj osobi. Isto tako, osobi možete poslati i privatnu poruku u njen inbox kako bi tražili željeni broj. Isto tako, za broj se možete obratiti i prijatelju ili obitelji osobe čiji broj tražite.

Saznajte broj mobitela preko web tražilice

Ako vam prethodna dva savjeta nisu pomogla u pronalasku željenog broja mobitela, tada možete probati s pretraživanjem putem određenih web tražilica. U korištenu tražilicu dovoljno je upisati ime i prezime osobe i kliknuti na pretraživanje. U slučaju da tražena osoba ima broj objavljen na kakvom blogu, web stranici ili profilima, tada će se broj zasigurno prikazati. Imajte na umu kako preko određenih web tražilica dnevno prođe preko 3 milijarde ljudi, što znači da je nemoguće da ne pronađete ono što vas zapravo zanima.

Osim imena i prezimena, u internet tražilicu također možete napisati i čime se osoba bavi ili što je studirala kako bi si olakšali pretraživanje. Broj mobitela je danas veoma lako saznati, no potrebno je probati više mogućnosti. Navedene informacije pružaju vam tri osnovna načina kako saznati nečiji broj mobitela. Za kraj, ako niti jedan od ovih načina ne pomogne, tada se uvijek možete obratiti osobi koja poznaje osobu čini broj tražite.


Tagovi: