Gdje kupiti knjige online

Gdje kupiti knjige online

Gdje kupiti knjige online i kako kupiti knjige preko interneta?

Čitanje knjiga svakako obogaćuje naš život, stoga se vjeruje kako knjige nikada ne gube na svojoj vrijednosti. Prema mnogobrojnim istraživanjima čitanje knjige je opet in, što znači da se mnogi novi zaljubljenici u čitanje pitaju gdje kupiti knjige online? Upišete li u internet pretraživanje "Gdje kupiti knjige online" dobit ćete mnogobrojne rezultate koji se odnose na razne knjižare. Kako kupiti knjige preko interneta? Sami proces kupnje je veoma jednostavan.

Potrebno je odabrati željenu knjižaru, pronaći na stranici odabran naslov i odabrati "kupi " ili "stavi u košaricu". Kada stisnete na košaricu prikazat će vam se odabrana knjiga i od vas će se tražiti da nastavite kupnju. Kako bi odabrana knjiga bila kupljena i dostavljena ispred vaših vrata, potrebno je popuniti obrazac s osnovnim podacima poput imena i prezimena, mail adrese, broja mobitela, adrese dostave, poštanski broj. Kada navedeno unesete, zadnji korak će se odnositi na odabir načina plaćanja. Ovdje ćete odabrati da li želite platiti karticom ili pouzećem. Nakon odabira načina plaćanja narudžba se zaprima i knjige se spremaju na slanje.

Gdje kupiti knjige online u Hrvatskoj?

Ako se pitate gdje kupiti knjige online u Hrvatskoj, odgovor je preko bilo kojeg web shopa knjižare. Većina knjižara kao i antikvarijata imaju svoje web shopove koji omogućuju brzu i efikasnu narudžbu željenih knjiga. Da li svaka knjižara ima isti izbor naslova? Ne. I dok je moguće pronaći specijalizirane knjižare, većina ih drži iste ili slične naslove. No, dostupnost knjiga se razlikuje od knjižare do knjižare, kao i izdavači. Gdje kupiti knjige online u Hrvatskoj?

Danas u Hrvatskoj postoji veliki broj knjižara i antikvarijata, što znači da veoma lako možemo nabaviti novije ili starije naslove. Da li se cijene razlikuju? Moguće je uočiti manje razlike u cijeni. Ako želite pronaći određeni naslov po jeftinijoj cijeni, tada se preporučuje da kupujete u antikvarijatima ili preko raznih online oglasnika. Isto tako, ako želite proći jeftinije i kupiti više naslova odjednom, tada se preporučuje da čekate akcija sniženja ili kakva događanja vezana za knjige.

Gdje kupiti knjige online van Hrvatske?

I dok mnogobrojne hrvatske knjižare prate trend svjetske književnosti, teško da će uvijek imati sve odabrane naslove u svome asortimanu. Moguće je pronaći knjige mnogobrojnih domaćih i stranih autora, no potrebno je naglasiti kako nećete uvijek pronaći ono što tražite. Gdje kupiti knjige online van Hrvatske? Osim preko hrvatskih knjižara i antikvarijata, knjige možemo naručivati i preko raznih stranih online knjižara, stranica ili isto tako antikvarijata. Do prošle godine najpopularnija stranica za kupnju svih naslova svakako je bila Book Depository.

Na navedenoj stranici mogli ste pronaći gotovo svaku knjigu, i to po veoma pristupačnoj cijeni. Kako se Book Depository zatvorio, mnogi ljubitelji knjiga morali su potražiti druge alternative za kupnju. Gdje kupiti knjige online van Hrvatske? Možete probati preko sljedećih stranica: Wordery, Blackwell's, Libristo, AwesomeBooks, World of Books, AbeBooks, Bookstores aplikacija (pojednostavljena online kupnja). Sve navedene stranice imaju odličan izbor naslova, te je samo potrebno provjeriti cijenu dostave. Preporučuje se da izbjegavate sljedeće web shopove: Amazon radi skupe dostave knjiga i Better World Books radi mogućnosti dodatnog plaćanja carine.


Tagovi: