Luka Modrić priduljio ugovor s Real Madridom. I sljedeće sezone ćemo ga gledati na travnjaku.

Luka Modrić priduljio ugovor s Real Madridom. I sljedeće sezone ćemo ga gledati na travnjaku.

Real Madrid je potvrdio da će Luka Modrić, čiji je ugovor istekao krajem lipnja, i dalje nositi bijeli dres u narednoj sezoni. Modrić (38), koji je postao ikona kluba od dolaska 2012. godine, produžio je svoj boravak na Santiago Bernabeuu za još jednu sezonu.

Nakon početnog nezadovoljstva prošle godine, Modrić je prihvatio ulogu klupskog veterana i igrača koji pridonosi s klupe. Njegova predanost na terenu i van njega uvjerila je vodstvo Reala da mu produži ugovor unatoč njegovim godinama. U rujnu će proslaviti 39. rođendan, ali i dalje će biti ključan igrač u Realovoj obrani naslova u Ligi prvaka i španjolskom prvenstvu.

Ostanak u Realu bio je Modrićeva najveća profesionalna želja, koja mu se sada ostvarila. Sa svojim novim ugovorom, Modrić ima priliku postati najstariji igrač koji je nosio dres Real Madrida, prestižući legendu poput Ferenca Puskasa već u listopadu.

Sada mu se također pruža prilika da postane najtrofejniji nogometaš u povijesti Reala. Modrić već ima impresivan učinak sa šest osvojenih Liga prvaka (jednako kao i Danij Carvajal) i četiri titule u La Ligi. S 534 odigrane utakmice, 39 postignutih golova i 86 asistencija, Modrić je neizostavan dio klupskog naslijeđa i nastavlja ostavljati dubok trag u povijesti madridskog giganta.


Tagovi: