Tko su Zaga i Filip

Tko su Zaga i Filip

Tko su Zaga i Filip popularni par

Tko su Zaga i Filip, to vam mogu objasniti djeca u našoj regiji koji prate objave ovog zabavnog para na Youtubu. Njihove objave na Youtube prate djeca od vrlo rane dobi od četiri godine pa do jedanaest godina i djeca ih naprosto obožavaju. Ovaj popularan par objavljuje dječji sadržaj namjenjen djeci za zabavu i edukaciju, te ostvaruju veliku popularnost.

No, tko su Zaga i Filip i odakle su zapravo? Originalno Zaga i Filip su iz Bosne i Hercegovine, Banja Luke, no popularni su u cijeloj regiji pa i kod nas u Hrvatskoj. Njihova popularnost je izuzetno velika i doseže preko 12,5 milijuna pregleda mjesečno. Djeca vjeruju svemu što gledaju na njihovom kanalu i poistovjećuju se sa Zagom i Filipom i njihovim dogodovštinama.

Djeci koristi edukativan sadržaj koji Zaga i Filip prezentiraju, te djeca puno mogu naučiti gledajući Zagu i Filipa. Program je namijenjen vrlo maloj djeci, ali i malo većoj djeci koja su već u školskoj dobi.

Tko su Zaga i Filip novopečeni roditelji

Prateći program Zage i Filipa djeca su sudjelovala i u saznanju da su Zaga i Filip postali roditelji, te su dobili sina koji se rodio malo prerano no sve je bilo u redu. Svoju veliku sreću Zaga i Filip podijelili su s javnosti i objavili da su dobili predivnog dječaka. Čak i u ovom događaju djeca se mogu poistovijetiti s ovim parom kada u određenoj dobi u svom životu dobiju brata ili sestru, te shvate da je brat ili sestra novi život kojeg treba cijeniti i njegovati.

Tko su Zaga i Filip i kako su prezentirali svoju prekrasnu vijest o rođenju prekrasnog dječaka. Zaga i Filip su ovaj svoj životni događaj pretvorili u pozitivnu ekudativnu dogodovštinu te djeci koja ih prate prezentirali s velikom radošću svoju sreću. Čak su čestitali djeci koji su dobili brata ili sestru i uputili ih u radost i sreću koju novorođenče donosi u obitelj.

Ako se pitate tko su Zaga i Filip možemo reći da su prekrasan par koji svojim optimizmom, pozitivom dijele savjete djeci, ali i njihovim roditeljima koji su dopustili djeci da gledaju njihov program na Youtube kanalu.

Tko su Zaga i Filip prepoznatljiv brand

Tko su Zaga i Filip nakon kratkog vremena objavljivanja na Youtube kanalu gdje možete pronaći edukativan sadržaj i zabavu koju djeca vole. Pretplatom na njihov kanal zapravo Zaga i Filip zarađuju a porastom gledanosti njihovih epizoda svakako raste i njihova zarada. U kratkom su roku Zaga i Filip postali prepoznatljiv brand jer su svojim sadržajem postali omiljeni djeci različite dobi. Svakako roditelji moraju dati pristanak za pretplatu i gledanje epozoda koje Zaga i Filip objavljuju, pa su i roditelji česti gledatelji uz svoju djecu.

Popularnost se među djecom vrlo brzo proširila, a tko su Zaga i Filip u stvarnom životu zapravo? Iste one osobe koje gledamo na njihovom Youtube kanalu jer oni dijele i svoj život s djecom, pa su tako podijelili s javnosti i svoju veliku sreću i rođenje sina. Kod Zage i Filipa nema skrivenih namjera, oni su uvijek iskreni i pozitivni, puni optimizma, te je sadržaj koji objavlju zapravo njihovo iskustvo s djecom i znanja koje žele prenijeti velikom broju djece koji ih prate na njihovom kanalu redovito.


Tagovi: