Koji je dan bio kada ste se rodili

Koji je dan bio kada ste se rodili

Na web kalkulatoru izračunajte koji je bi dan kada ste se rodili

Tjedan ima sedam dana kojima vlada sedam planeta koje elektromagnetskim utjecajima djeluju na formiranje ličnosti osoba rođenih toga dana. Astrolozi razlikuju iznimno sretne dane rođenja, promjenjivo sretne dane rođenja i one manje sretne dane rođenja. Ako želite otkriti jeste li rođeni "pod sretnom zvijezdom", na web kalkulatoru izračunajte koji je bio dan kada ste se rodili i prostudirajte značajke ljudi rođenih toga dana. Usporedite to sa svojim životom i vidite koliko toga prepoznajete kod sebe.

Na web kalkulator utipkajte svoj kompletan datum rođenja i kliknite na kalendar koji će munjevito izbaciti upravo vaš dan rođenja. Ako ste rođeni u ponedjeljak koji je u vladavini mjeseca, vi ste pomalo sanjarske prirode, težite idealnom, mladoliki ste, lijepi, ali promjenjive naravi. Ipak, po narodnom vjerovanju samo su tri ponedjeljka u godini nesretna, prvi ponedjeljak u travnju, drugi ponedjeljak u kolovozu i zadnji ponedjeljak u prosincu. Osobe rođene u ponedjeljak bilo koje godine trebaju stabilnu emotivnu podršku svojih partnera i obitelji.

Utorkom se rađaju borbene, srijedom snalažljive osobe, a četvrtak je dan snažnih

Bez obzira kojeg ste dana rođeni trebate istražiti osobnosti i karakterne crte koje donekle uvjetuju planete koje vladaju tim danom da bolje razumijete sebe i druge. Utorkom se rađaju borbene, srijedom snalažljive osobe, a četvrtak je dan snažnih ljudi. Utorkom vlada ratoborni mars koji djeci rođenoj tog dana daje veliku borbenost u životu, ali i stalni nemir i nervozu, pa se u negativnom smislu to može pretvoriti u konflikte, svađe, pa čak i pravu agresiju.

Srijeda je dan pod vladavinom merkura koji je rimski bog trgovine, a merkurovu djecu krasi inteligencija, elokvencija i velika snalažljivost. Merkurovci ne podnose monotoniju, jednoličnost i dosadu, pa stalno traže nove izazove. Njih je nemoguće savjetovati, slušaju samo sebe i uvijek traže nešto novo. Četvrtak je pod vladavinom jupitera koji se općenito smatra planetom sreće, a osobe rođene četvrtkom su slobodoumne, pune optimizma, znatiželje, dobrog raspoloženja i istraživačkog su duha. Ne vole statične poslove niti dugo ostajanje na jednom mjestu.

Petak pripada veneri, subota saturnu, a nedjelja je dan kada se rađaju sretna djeca

Pribrojite značajke planeta koji vlada vašim danom rođenja tom danu i dobit ćete skicu vlastite osobnosti. Petak pripada veneri, subota saturnu, a nedjelja je dan kada se rađaju sretna djeca, provjerite u nastavku. Djeca rođena u petak vole sve što je lijepo, vole raskoš i obilje, često imaju umjetničke sklonosti i talenete zahvaljujući veneri, saveznici i pokroviteljici svih romantičara na svijetu, no venera prati i sve idealiste koji u svemu teže nekom zamišljenom idealu savršenstva.

Osobe rođene u subotu su saturnova djeca, život im nije uvijek lak, ali uvijek ostvaruju svoje ciljeve, makar i na onaj teži način. Rano sazriju ta djeca, često i dok su u razvoju izgledaju i zvuče starmalo, vrlo rano razviju smisao za racionalno, praktično i vrlo su snalažljivi ljudi, ali ne vole promjene. Nedjelja je dan kada se rađaju sretna djeca koja obično i postaju i ostaju i sretni ljudi. Nedjeljna djeca su bukvalno djeca "rođena pod sretnom zvijezdom", njihov vladar je vječno sunce.


Tagovi: