Kako se učlaniti u dinamo

Kako se učlaniti u dinamo

Kako se učlaniti u Dinamo u poslovnici?

S početkom 2024. godine je GNK Dinamo započeo veliku akciju i pozvao svoje navijače da se učlane. Ponajviše su ih pozvali zbog novog statuta, jer će u novom sazivu Skupštine ući 35 članova, dok u Izvršni odbor. Ujedno, žele postignuti novi rekordni broj članova. No, kako se učlaniti u Dinamo? Postoji više načina kako se učlaniti u Dinamo, a jedno od načina je direktno učlanjenje u jedno od tri fan shop poslovnica. Dinamo ima fan shop u Arena Centru, na Maksimirskoj 128 neposredno uz sam stadion Maksimir, te na Ilici 38A. Poslovnice im rade od ponedjeljka do subote, te rade od 9 do 20 sati, osim subotom kada radi do 17 sati. Iznimku su kada taj dan je utakmica, u tom slučaju fan shop kod stadiona radi do 22 sata. Pri dolasku, trebate se obratiti zaposlenicima koji će vam pružiti sve potrebne informacije o učlanjenju. Sa sobom ponesite osobnu iskaznicu ili drugi identifikacijski dokument. Također, bit će potrebno ispuniti pristupnicu za učlanjenje, koja uključuje osnovne podatke poput imena, prezimena, datuma rođenja, adrese i kontakt informacije. Nakon ispunjavanja obrasca, potrebno je izvršiti plaćanje, a možete platiti gotovinom ili karticom. Nakon uspješnog plaćanja, članku iskaznicu ćete dobiti na kućnu adresu ili ćete ju moći podignuti u fan shopu, ovisno o tome koju ste metodu dostave odabrali. Članka iskaznica će biti gotova nakon okvirno mjesec dana.

Kako se učlaniti u Dinamo putem interneta?

Kako se učlaniti u Dinamo? Osim što se možete učlaniti u poslovnici, ujedno se možete i putem njihove web stranice. Kako se učlaniti u Dinamo putem interneta je veoma jednostavan proces, te vam neće trebati više od 10 minuta. Prvo, posjetite njihovu službenu web stranicu kluba na adresi www. gnkdinamo. hr. Na naslovnici, kliknite na glavni izbornik koji se nalazi u gornjem desnom kutku i kliknite „Članstvo“. Potom ćete biti preusmjereni na novu stranicu i tamo kliknite na opciju „Postani član", što će vas odvesti do obrasca za registraciju. Ispunite tražene osobne podatke, uključujući ime, prezime, datum rođenja, adresu i kontakt informacije. Nakon unosa svih potrebnih podataka, slijedeći korak je plaćanje i odabir dostave. Plaćanje članarine možete izvršiti putem interneta koristeći kreditnu ili debitnu karticu, a člansku iskaznicu možete osobno podići u fan shopu ili možete odabrati opciju dostave na kućnu adresu. Nakon što ste uspješno izvršili plaćanje, primiti ćete potvrdu o učlanjenju na vašu e-mail adresu, a članska iskaznica bit će vam poslana poštom na navedenu adresu u roku od mjesec dana.

Kako se učlaniti u Dinamo na drugi način?

Također, dodatni načini kako se učlaniti u Dinamo je putem pošte i preko povjerenika. Kako se učlaniti u Dinamo putem pošte, sve što trebate učiniti je samo ispuniti i poslati im ispunjenu pristupnicu i potvrdu o uplati u iznosu od 20,00 eura na njihovu adresu (Maksimirska 128,10000 Zagreb). Za učlanjenje u GNK Dinamo preko povjerenika, postupak je također veoma jednostavan. Kod ovog načina učlanjenja, trebate kontaktirati jednog od službenih povjerenika kluba, a popis i kontakte povjerenika možete pronaći na službenoj web stranici GNK Dinama. Povjerenik će vam osobno uručiti pristupnicu i pomoći vam u popunjavanju, te će on u vaše ime ga predati klubu. Pristupnicu možete preuzeti s klupske web stranice, te ga trebate ispuniti sa svojim osobnim podacima, uključujući ime, prezime, datum rođenja, adresu i kontakt informacije, te ujedno trebate navesti način dostave vaše članke iskaznice. Po zaprimanju dokumenata i uplate, klub će vam poštom poslati člansku iskaznicu, bilo u poslovnicu fan shopa ili na kućnu adresu.


Tagovi: