Kako se registrirati na nova plus

Kako se registrirati na nova plus

Nova Plus što je

Nova Plus je usluga koju televizijska kuća Nova pruža svojim korisnicima preko interneta. Ova usluga predstavlja on line videoteku koja ima vrlo bogat sadržaj i samo s registracijom je moguće besplato gledati brojne sadržaje, kad god želite i gdje god se nalazili. Kako biste pristupili ovoj usluzi bit će potrebno registrirati se, nakon čega ćete dobti pristup besplatnim sadržajima. Postoji i dio programa na koji se možete pretplatiti te će vam biti dostupan i sadržaj koji se plaća.

Ukoliko samo želite pregledati aplikaciju i provjeriti što je u ponudi nije potrebna registracija, no ako želite gledati besplatni sadržaj programa morat ćete se registrirati. Nova Plus dostupna je preko interneta no i preko Hrvatskog Telekoma ako imate Max TV vrlo lako i jednostavno se možete registrirati i koristiti sadržaje koji su besplatni.

Jednom kada se registrirate i vidite da sadržaj koji je ponuđen odgovara vašim potrebama možete se i pretplatiti, a programe možete pratiti na bilo kojem uređaju koji se može spojiti na internet, od mobitela, tableta, laptopa, TV i slično.

Što nudi Nova Plus pretplata

Pretplata na Nova Plus će vam ponuditi široki raspon programa i sadržaja. Unutar paketa možete odabrati ono što vama odgovara, a u ponudi su vam i različiti kanali kao što su Nova Family, Nova Cinema, Mini TV, Nova World koji će vam ponuditi specifične sadržaje poput filmova, obrazovnih emisija i dokumentaraca ovisno za koju vrstu sadržaja su orijentirani.

Nova Cimema i Family su dostupni isključivo preko pretplate na Nova Plus, dok su drugi kanali dostupni i preko drugih usluga kao što je Max TV. Nova Cinema emitira filmove 24 sata i sigurno ćete tamo naći film koji još niste pogledali ili neki od filmova koje želite ponovo pogledati. Nova Family ima sadržaj koji je namijenjen cijeloj obitelji, od dječjeg sadržaja do filmova, te zabavnih programa.

Nova World je namijenjen iseljenicima kanal koji dnevno emitira osam sati programa iz produkcije Nova TV kako bi iseljenici bili upućeni o svemu što se dešava u domovini. A Mini TV je najmjenjen djeci i emitira dječje programe namijenjene djeci od 4 do 12 godina sinhroniziranog sadržaja.

Pogodnosti Nova Plus

Pogodnosti Nova Plus pretplate su velike, od toga da sve programe i kanale možete gledati neograničeno, do toga da programe i kanale možete gledati na različitim aparatima nakon što se jednom registrrate i pretplatite. Po registraciji i pretplati ćete dobiti aktivacijski kod koji će vam omogućiti sadržaj koji je u ponudi pretplate.

Također Nova Plus pogodnost je da možete postaviti i roditeljsku zaštitu, kako maloljetnici ne bi gledali sadržaj za odrasle, nasilan sadržaj i bilo koji sadržaj ako roditelj ne želi da njegovo dijete ili djeca gledaju. Zaštita se osigurava da se za određene programe postavlja PIN kako bi se sadržaj mogao gledati, a PIN roditelji u tom slučaju neće dati djeci.

Ako ste zaboravili lozinku na vaš mail koji ste inicijalno prijavili kao vezu doći će poveznica preko koje ćete postaviti novu lozinku u svom korisničkom profilu. Za korisnike putem A1 i HT promjena lozinke nije moguća, pa je svakako najbolja opcija registrirati se i pretplatiti direktno preko Nova kanala.


Tagovi: