Kako se bariti

Kako se bariti

Što i kako se bariti?

Kada je u pitanju kako se bariti, francuski poljubac nije nešto zbog čega bi se trebali brinuti hoćete li pogriješiti, no uvijek je dobro se pripremiti za to. Neke stvari se jednostavno dogode prirodno kad dođemo u određenu situaciju, a ljubljenje je jedno od njih. Naravno, želiš ostaviti dobar dojam i izgledati kao da znaš što radiš. Ovi savjeti ti mogu pomoći da to postigneš. Oni koji do sada nisu iskusili francuski poljubac često postavljaju sljedeće pitanje, a to je kako se bariti. Iz tog razloga ćemo vam u ovom članku donijeti praktične savjete s kojima ćete savladati barenje i postati pravi stručnjak za francuski poljubac. Kada se dovodi u pitanje francuski poljubac, obično parovi obično ne kreću se odmah bariti, pa netko mora prvi napraviti korak. Ako želiš preuzeti kontrolu, možeš to učiniti tako da nježno dotakneš partnerove usne svojim jezikom i procijeniš njegovu reakciju. Ako otvori usta, možeš nastaviti, a ako zadrži usne zatvorene, moguće je da još nije spreman na ovaj korak.

Kako se bariti uopće?

Kod francuskog poljupca, ima onih kojima to legne prirodno, no ima onih koji ne znaju kako se bariti pravilno i često pritom naprave greške. Jedna od najčešćih grešaka tijekom francuskog poljupca je prebrzo pomicanje jezika. Nije stvar u brzini pokreta s jezikom, već u osjećaju. Brzi pokreti neće oduševiti partnera, pa stoga nemojte žuriti. Usporite i dozvolite da se trenutak razvija svojim tempom. Ako niste sigurni kako se bariti i koristiti jezik tijekom poljupca, najjednostavnije rješenje vam je koristiti kružne pokrete. Smjer u kojem ćete kretati jezikom, bilo u smjeru kazaljke na satu ili suprotno, prepušten je na vama. Možete eksperimentirati i s različitim oblicima pokreta. Ako vam se čini da vaši pokreti postaju monotoni, možeš probati pisat abecedu jezikom ili čak neku riječ. Na taj način ćete stvoriti različite pokrete i održati dinamiku tijekom barenja. S vremenom i praksom će vam to postati prirodno i nećete morati toliko razmišljati o svakom potezu.

Kako se bariti s osobom?

Kada se postavlja pitanje kako se bariti, mnogi misle da se mogu ljubiti samo usne. Ne postoji nikakvo pravilo koje kaže da se poljubac mora zadržati samo na usnama. Ukoliko želite malo začiniti stvari i unijeti više strasti, možete lagano prijeći jezikom uzduž partnerovog uha ili ga nježno gricnuti. To je samo jedan od primjera kako možete eksperimentirati tijekom barenja. Nemojte se ustručavati istraživati nova područja, jer ne postoje stroga pravila o tome kako se bariti i kako treba poljubac izgledati. Kada se barite, nemojte zaboraviti obratiti pažnju na svoje usne. Pokušajte prije poljupca nanijeti balzam za usne ako ga imate pri ruci. No, ako ga nemate, možete usne navlažiti jezikom. No, kod barenja ipak postoje određene granice te je važno ne pretjerati. Guranje jezika preduboko u partnerova usta obično nije ugodno. Također, tijekom ljubljenja, ne morate se stalno fokusirati na francuske poljupce, već možete kombinirati s običnim poljupcima. Na taj način će biti puno uzbudljivije i raznovrsnije.


Tagovi: