Zimski uvjeti
  • na dionici Kikovica-čvor Bosiljevo. Isključivanje tegljača i prikoličara na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba i odmorištu Vukova Gorica u smjeru Rijeke.
  • Zabranjuje se promet motornim vozilima koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim automobilima s priključnim vozilom.

Stanje na autocesti
A1

Zagreb/Lučko - čvor Karlovac
Promet slab
A1

čvor Karlovac - čvor Bosiljevo 2
Promet slab
A6

čvor Bosiljevo 2 - čvor Kikovica
Promet slab
Zimski uvjeti
Zabranjuje se promet motornim vozilima koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim automobilima s priključnim vozilom
na dionici Kikovica-čvor Bosiljevo Isključivanje tegljača i prikoličara na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba i odmorištu Vukova Gorica u smjeru Rijeke
besplatni info telefon
0800 0111
obavijesti

Obavijest korisnicima

Obaviještavamo korisnike da će se zbog radova na sanaciji revizionih okana u tunelima Trsat i Katarina  na riječkoj obilaznici, za sav promet zatvoriti dio riječke obilaznice od čvora Orehovica do čvora Škurinje, u smjeru Rupa, dana 18. prosinca 2017. godine od 21,00 sat do 19. prosinca 2017. godine do 7,00 sati

Obavijest korisnicima

Korisnici koji ostvaruju pravo na sezonski popust (članak 4.9. Općih uvjeta za ARZ elektroničku naplatu sezonske cestarine) koji traje od 01.11. tekuće godine do 31.03. naredne godine, nadoplatu sezonskog ENC računa kupljenim  ARZ SMS E-bonovima moguće je izvršiti isključivo u prodajnim uredima ARZ-a (članak 4.11. Općih uvjeta za ARZ elektroničku naplatu sezonske cestarine).

ZAPOČELA ZIMSKA SLUŽBA ODRŽAVANJA

Zimska služba održavanja autocesta započela je 15. listopada na brdskim dionicama od čvora Bosiljevo do tunela Sveti Rok na A1 te od čvora Karlovac do čvora Vrata na A6 (Gorski kotar). Na ostalim dionicama autocesta zimska služba održavanja započinje 1. studenog.

 

stanje na cestama

na dan 16.12.2017 u 01:48 - podaci preuzeti od Hrvatskog autokluba

Na Jadranskoj magistrali (DC8) zbog olujnog vjetra između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama (I.skupinu vozila), a između Novog Vinodolskog i Senja, te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina vozila).

opširnije...

 

Prognoza vremena

za Hrvatsku za 16.12.2017 - podaci preuzeti od Državnog hidrometeorološkog zavoda

U noći i prijepodne oblačno s kišom, ponegdje i pljuskovima s grmljavinom, a uz osjetan pad temperature zraka u gorju susnježica i snijeg uz stvaranje snježnog pokrivača. Snijega mjestimice može biti i u nizinama, a nošenog jakim vjetrom i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije. Do sredine dana u većini krajeva prestanak oborina, a zatim i djelomično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadni, a na sjevernom dijelu zapuhat će bura koja će poslijepodne i navečer biti jaka i olujna. Temperatura zraka većinom između 1 i 6, na sjevernom Jadranu od 6 do 11, u Dalmaciji između 10 i 15 °C.

opširnije...